Treinkaartje berlijn

Berlijn: voor ieder wat wils

Berlijn is een bruisende metropool die goed met de trein te bereiken is. Uw treinkaartje Berlijn belooft volop avonturen:

  •  Vroege historie

Gesticht in de dertiende eeuw, was Berlijn eeuwenlang een stad van vorsten en paleizen. Uw treinkaartje Berlijn brengt u naar de oudste en bekendste straat in de stad, Unter den Linden, naar het Tiergarten park en naar het Slot Charlottenburg waar u de vroege historie van Berlijn proeft.

  •  Tweede Wereldoorlog

Berlijn is ook onlosmakelijk verbonden met de Tweede Wereldoorlog. Uw treinkaartje Berlijn brengt u naar de geheel gerenoveerde Reichstag en het indrukwekkende Holocaust Monument.

  •  De Koude Oorlog

De Muur liep 28 jaar lang dwars door Berlijn en drukte een stempel op de stad. Met uw treinkaartje Berlijn proeft u de “Ost” sfeer in het Stasi Museum en de Fernsehturm met uitzicht over de hele stad, en de “West” sfeer in het Harrods van Berlijn, het KaDeWe.

  •  Anno nu

Sinds de val van de muur is Berlijn een bruisende, veelkleurige, moderne stad geworden vol historie en nieuwbouw. Voor ieder wat wils! Uitstekende treinverbindingen en de wereldberoemde kwaliteit van de Duitse spoorwegen maken het tot een feest om met de trein naar Berlijn te reizen.